Trening i Flerbrukshallen torsdag den 22 oktober 2020 er avlyst

Postet av Oslo Fekteklub den 21. Okt 2020

Til fektere og foreldre

OF har mottatt beskjed fra Oslo Idrettskrets og Kuben Yrkesarena om at flerbrukshallen vil være stengt torsdag den 22 oktober 2020. Vanlig trening igjen fom. tirsdag 26 oktober 2020 


0 Kommentar

Høstferie uke 40/2020 - dvs ingen trening den 29 sept. og den 1. oktober 2020

Postet av Oslo Fekteklub den 28. Sep 2020

GOD HØSTFERIE! 

Første trening etter høstferien er tirsdag den 6. oktober 2020


0 Kommentar

Mer om vår nye fekterener Federico Grandicelli

Postet av Oslo Fekteklub den 9. Sep 2020

Federico, 37 years old, comes from Italy and has been fencing since the age of ten; he is a coach with strong international experience. He has done Epee' at international level including competitions of the International Grand Prix among which Buenos Aires, Tallin and Sweden. He trained with italian fencers like Pizzo, Rota, Cuomo, Randazzo, Tagliariol, Bollati, Bossalini and many others. His main master in Rome was Massimo Ferrarese (current master of Di Veroli) and he achieved his Federal Instructor Diploma in Fencing in 2004 with the masters Carmine Autullo and Saverio Crisci. During the last years he has trained also in the NYC Fencing Club (2009-2012) and in Oslo in the Bygdø Fekteklubb (2014-2018).

Federico is a full of energy, passionate and enthusiastic coach and he is very happy to be in the Oslo Fekteklub Team

Norsk oversettelse;

Federico Grandicelli, 37 år, kommer fra Italia, Roma og har fektet korde siden han var 10 år gammel. Han har internasjonal erfaring som fekter og trener,og har fektet på internasjonalt høyt nivå, bla. Grand Prix og World Cup konkurranser. Han har trent sammen med kjente fektere som Pizzo, Rota, Cuomo, Randazzo, Tagliariol, Bollati, Bossalini og mange flere.

Hovedtrener gjennom mange år i Roma har vært Massimo Ferrarese (han trener for Di Veroli nå)

Federico har gjennomført trenerutdannelse og har Federal Instructor Diploma in Fencing fra 2004, med Fektetrenerne Carmine Autullo og Saverio Crisci. Federico har fektet de senere år i bla. NYC Fencing Club i USA( 2009-2012) og i Bygdø Fekteklub (2014-2018).

Federico har masse energi, entusiastisk, med lidenskap for fektesporten og er veldig glad for å være en del av Oslo Fekteklub`s team.


0 Kommentar

OF har fått tildelt kr. 30 000,- fra Zuccarellostiftelsen til kjøp av fekteutstyr for utlån

Postet av Oslo Fekteklub den 3. Sep 2020

Oslo Fekteklub kan melde at vi har vært så heldige å få tildelt Kr. 30 000,- til kjøp av fekteutstyr til utlån. Det er veldig viktig for oss at utstyr ikke skal sette en stopper for de som ønsker å prøve fektesporten hos oss. Spesielt i disse tider da man ikke lenger kan rullere på å låne utstyr grunnet fare for smittespredning (Covid 19 pandemien), må alle ha eget utstyr som de tar med på hver trening. Med denne støtten fra Zuccarellostiftelsen har vi kapasitet til å kjøpe inn ca. 10 - 15 sett fekteutstyr for utlån i tillegg til det vi allerede har for utlån/ låner ut.

Vi takker Zuccarellostiftelsen for at vi var ett av 10 heldige idrettslag som denne gangen fikk tildelt støtte!

Om stiftelsen.

Zuccarellostiftelsen ble etablert i 2016, og er et personlig initiativ fra en av Norges største hockeyprofiler – NHL-spilleren Mats Zuccarello.

Siden han som femåring tok sine første ustøe skøytetak har Mats tilbragt utallige timer på isen, og han har fått være del av et idrettsfellesskap som har gitt ham enormt mye glede.

Gjennom Zuccarellostiftelsen vil Mats bruke sitt navn, og sitt engasjement, til å hjelpe barn og unge med å få innpass i idrett og fysisk aktivitet, slik at de kan ta del i den samme idrettsgleden som har betydd så mye for ham – både personlig og karrieremessig.

Vi jobber for å gi alle barn og unge muligheten til å delta i idrett og fysisk aktivitet – uavhengig av bakgrunn, etnisitet, bosted og økonomi.

For mer informasjon følg linken; 

https://www.zuccarellostiftelsen.no/om-stiftelsen0 Kommentar

Federico Grandicelli og OF har signert kontrakt som trener!

Postet av Oslo Fekteklub den 27. Aug 2020

Husk! Kursene starter  tirsdag 1 september 2020. I starten vil vi holde til i BI- Kuben

Se vedlagt treningsplan for tider.

                                                               Federico Grandicelli

GOD NYHET; 

I tillegg har OF skrevet avtale med en Italiensk fektetrener Federico Grandicelli, 37 år som starter hos oss fom 7. september 2020. Det vil være en stor forsterkning av tilbudet vårt til klubbens medlemmer. Mer informasjon om Federico finnes på vår facebookside, og mer informasjon skal vi legge ut på hjemmesiden ganske snart. Federico har fektet aktivt korde siden han var barn og fektet på høyt internasjonalt nivå. Han har utdannelse som fektetrener og vil helt klart tilføre oss mye. Joel Oliveira er hovedtrener og Federico er trener i klubben dette høstsemesteret.

Ferdinand Eliassen vil i mindre grad være tilgjengelig, men vil kunne steppe inn og ta noen treninger gjennom høsten etter behov og tid. Ferdinand prioriterer skole og jobb først og fremst framover.

 Vi gleder oss til å komme i gang igjen og håper på entusiasme og godt oppmøte framover. Husk smittevernreglene, ikke møt opp på trening om man er syk osv.

Denne uken skal vi få system på smittevernreglene for fekting og for reglene for kommunale anlegg. De som skal fekte hos oss må enten ha eget fekteutstyr, eller må utstyr leies av OF, for semesteret. Det vil koste 200,- kr. i semesteret å leie utstyr og man må skrive en avtale om det. Depositum kr 500,-


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline