Youth Fencing Festival i Budapest, 28-30 juni 2024

Postet av Oslo Fekteklub den 5. Jul 2024

Forrige helg deltok tre av våre fektere (Alma, Milly og Tinius) fra  Oslo Fekteklub i den prestisjetunge Youth Fencing Festival i Budapest.

Dette internasjonale fektestevnet samlet mange av de beste unge fektetalentene fra hele Europa (385 deltakere fra 25 land i 6 categori), og våre utøvere leverte en imponerende prestasjon.

Fekterne våre viste gode ferdigheter, besluttsomhet og god sportsånd. Hver kamp fikk de vist at godt treningsarbeid og dedikasjon gir framgang. 

Alle våre fektere vant noen kamper, men det var Tinius som oppnådde den beste plasseringen, og avsluttet første runde på 5. plass og endte til slutt på 18. plass! 

Å få mulighet til å konkurrere på en internasjonal arena gir fekterne uvurderlig erfaring, og de fikk muligheten til å konkurrere mot noen av de beste unge fekterne fra Europa, noe som har beriket deres forståelse av sporten og motiverer dem til å fortsette å jobbe for å bli så god som mulig.

I tillegg til konkurransene, var det tid til  sightseeing i den fine byen, Budapest. I tillegg ble det spill og samvær med fekterne fra Drammen FK og Bygdø FK, som styrker vennskap mellom fekterne fra forskjellige klubber.
 
Tusen takk til trenere, foreldre og klubbmedlemmene som stilte opp med entusiasme og støtte til deltakelsen i Budapest ! Det betyr mye!

 GOD SOMMER! Vi starter opp  med fektekurs når skolene starter medio august. Følg med på hjemmesiden, facebooksiden og insta!


 

Tinius i aksjon, og Julia coacher

Oversiktsbilde

Mille og trenern Julia 

Alma til venstre

Alma på pisten

Det ble tid til å se seg om i Budapest 

En fin gjeng!

Her er Teamet!





SOMMERAVSLUTNING 2024

Postet av Oslo Fekteklub den 18. Jun 2024

Lagbilde fra de som møtte til sommeravslutning!

Kjempehyggelig sommeravslutning, der det vi bla. hadde foreldremøte hvor vi gjennomgikk Oslo Fekteklub handbok, som er beregnet for foreldre og fektere.  Her er det mye nyttig informasjon sånn at man kan forberede seg godt for neste sesong.

Tusen takk til vår trener Julia som laget denne klubbhandboken. Vi må også takke alle ivrige foreldre for innsatsen og i møtet var det flere foreldre som ønsket å hjelpe til.

Mens foreldremøtet pågikk, var det fekting i flerbrukshallen, og der var det en del søsken, foreldre og venner som fikk prøve seg.

Etterpå var det pizza, kaker, kaffe og brus, utdeling av diplomer og T- skjorter til de yngste fekterne i barnekurset. I tillegg var det T-  skjorter til Alma Grødahl, Mille Langvik Derrick og Tinius Jacobsen som hadde fått flest medaljer gjennom sesongen 2023-2024.

NB. Siste trening dette vårsemesteret er torsdag 20.6.2024. Vi sees igjen etter sommerferien medio august!


Foreldremøte, Julia gjennomgår klubbhandboka


Foreldremøte, Aina gjennomgår Bufdir og mulighetene for økt aktivitet mm

Aktivitet for de yngste i fektesalen


Litt fekting ble det også tid til

Diplomer og OF - T skjorter til deltakerne i barnegruppen 


Alma, Mille, Tinius som hadde de beste resultatene i sesongen 23-24, og våre supre trenere, Julia og Joel!


Masse kaker, pizza og brus til slutt! En stor gjeng med stolte foreldre 


Takk til alle som hjalp til for å få dette til;

Julia, Joel, Anne Kari, Marcus, Aina, Jon, Sara og flere 






HUSK Sommeravslutning og foreldremøte torsdag 6. juni, på Kuben kl. 18.00-ca 20.30

Postet av Oslo Fekteklub den 5. Jun 2024

Hei

Se vedlagt invitasjon til sommeravslutning for vårsemesteret. NB. Vi fortsetter fektekursene til  skolene slutter, dvs. ca. 20 juni!.

Ta gjerne med venner, besteforeldre og søsken! 

Husk, det er foreldremøte fra kl. 18-19.00

VELKOMMEN!





MASTERSFINALER LØRDAG 1 JUNI 2024, FRA KL. 10.00 - FINALER CA KL 16.00 PÅ BYGDØHUS

Postet av Oslo Fekteklub den 31. Mai 2024

I år er følgende fektere i ungdomsklassen fra OF kvalifisert til å delta i Masters finalene, det er Alma Grødahl og Tinius Jacobsen. 

De har utmerket seg denne sesongen og klart å komme blant de 8 beste i ungdomsklassene. Gratulere så masse til dem!

Det er fint om du kommer og støtter fekterne fra Oslo Fekteklub, dere får garantert se mye bra fekting og spennende fektekamper.




-styret-




Sommeravslutning den 6 juni 2024, kl 18.00 - ca 20.30

Postet av Oslo Fekteklub den 25. Mai 2024

Hei

Se vedlagt invitasjon til sommeravslutning for vårsemesteret. NB. Vi fortsetter fektekursene til  skolene slutter, dvs. ca. 20 juni!.

Ta gjerne med venner, besteforeldre og søsken!