Trenere


Joel

Joel Oliveira

 Joel har vært vår hovedtrener siden 2013. Han kommer fra Portugal og er en trener med lang erfaring fra internasjonal fekting både som fekter for landslaget i Portugal og som trener for flere fekteklubber i Porto. Han trener fektere på alle nivåer, inkludert barnegruppene. Han er ansvarlig for klubbens sportslige opplegg sammen med sportskomiteen.

 

Joel er en entusiastisk fektetrener med stor dyktighet, tålmodighet og energi som vil bety mye for klubbens utvikling fremover.

Federico Grandicello

Federico starter den 7 september 2020 i Oslo Fekteklub.

Federico er fra Roma i Italia, og har trenerutdannelse som fektetrener i korde. Han har fektet på høyt nivå og bla.

deltatt i World Cup mesterskap i seniorklassen med noen gode resultater. Som aktiv fektet han for klubbene, 

Frascati  Cocciano, og  CWB - Club Scherma Roma. Hans viktigste trener har vært Massimo Ferrarese.  I USA jobbet 

Federico bla som instruktør i fekteklubben, New York Fencing Club

 

Julia Broniszewska

Julia  har vært ansatt som trener i Oslo Fekteklub siden 26.09. 2022. Hun har selv  fektet i 16 år bla. fektet for Polens landslag i perioden 2016 – 2019.  I tillegg har hun 2 års skolegang med fokus på fysisk trening, psykologi, pedagogikk mm.  Julia snakker polsk og engelsk flytende og lærer seg norsk for tiden.

Julia har vært fektetrener i London fra 2019 – 2022 for Knightsbridge Fencing Club og Diamond Blade Fencing Club. I 2022 trente hun også Central London Fencing Club som co trener. Hun har erfaring som trener for barn  ungdom og voksne fektere.  Julia er en meget viktig ressurs i klubben. Hun utarbeider månedsplaner, er administrator på instagram, og organiserer treningene meget profesjonelt. 

Vi er kjempeglade for å ha Julia med i trenerteamet , og hun allerede har satt sitt preg på klubben på en veldig positiv måte! 
Ferdinand Eliassen (På pause pga. skolegang)

 Ferdinand er klubbens assistent trener. Han har vært trener i klubben siden våren 2019, og er videre engasjert som trener. Han viser at han organiserer treninger av god kvalitet og skaper god lagånd i gruppene. 

Ferdinand har kort erfaring som trener, men en relativt lang og god erfaring som aktiv fekter tiltross for sin unge alder. Han var fast på landslaget i de aldersbestemte klasser tom. juniorklassen ut 2018. 

Av prestasjoner har han mange gode plasseringer, med medaljer fra NM, Nordisk Mesterskap i de aldersbestemte klasser og også i seniorklassen. I EM kom han på  17 plass i juniorklassen, og i kadett klassen hadde han en 10 plass som beste plassering i world Cup, individuelt. Ferdinand sine trenere har vært Clavdij Jadlovskij (OF) Mariusz Piazewskij og Samuil Kaminski ( Begge Bygdø Fekteklubb)

Ferdinand går for tiden på skole i Lillehammer, så foreløpig har han en pause fra fekting.