Valkyrien Cup 17 og 18 februar 2024 - dugnad

Postet av Oslo Fekteklub den 21. Jan 2024


Oslo Fekteklub skal arrangere  Valkyrien Cup 17. og 18. februar 2024, for U23, seniorer og veteraner, og for å gjøre arrangementet til en suksess er det behov for frivillige som kan stille opp på dugnad. Ta kontakt med klubben for å melde deg som dugnadshjelper! Send e-post til; yngeli@selvaagbolig.no                        Tlf. nr. til Yngve er 904 74 362,  Vi ønsker deres svar så snart som mulig, men innen 2 februar 2024

Følgende oppgaver trenger vi frivillige til;

 Fredag kveld 16 februar fra ca. kl. 19.00 i Hovseterhallen - Vi trenger frivillige til å rigge opp pister og div. forberedelser i kiosken.

Lørdag 17 og søndag 18 februar:  Vi trenger frivillige til å ta seg av serveringen og salget av mat og drikke i kiosken, samt noen til å levere følgende begge dager; 

a) Rundstykker

b) Div kaker, sjokoladekake

c) Kanelboller

d) Pizzasnurringer

o.l.

Vi trenger også  frivillige som kan være tilstede under arrangementet og hjelpe til med oppgaver som sekretariat og å bistå dommere og utøvere, samt holde det ryddig i lokalene. 

Søndag 18 februar trenger vi også frivillige som kan hjelpe med rydding og nedrigging etter arrangementet. Nedriggingen starter ca.fom kl. 14.00 - ca. 19.00.


- På vegne av arrangementskomiteen Yngve Eliassen-


OF har fått Kr 11980,- til kjøp av fekteutstyr for våre yngste fektere av ZUCCARELLOSTIFTELSEN!

Postet av Oslo Fekteklub den 21. Jan 2024

Her  prøves det nye fekteutstyret av de yngste fekterne i klubben.


Oslo Fekteklub har gjennom  årene arbeidet for å gi alle fektere muligheten til å låne utstyr gratis eller mot en symbolsk sum, så langt vi klarer det. Dette er et forsøk på å sørge for at alle kan komme til Oslo Fekteklub uten tidlig utstyrspress, som raskt kan oppstå i mange idretter. For å oppnå dette er vi helt avhengige av å søke støtte i form av stipendier og sponsorer. Zuccarellostiftelsen har i år valgt å støtte vårt arbeid, spesielt med grunnleggende utstyr til våre yngste fektere. Dette er vi utrolig takknemlige for.


 Arbeidet som ishockeyspilleren Mats Zuccarellos stiftelse utfører, og dets verdier, er noe Oslo Fekteklub støtter, respekterer og arbeider for å etterleve.

Se Zuccarellostiftelsens facebook; https://www.facebook.com/ZuccarelloStiftelsen


"Alle barn og unge bør få velge idretten de ønsker å drive med, utvikle seg, oppleve mestring og samhold med andre. Det ønsker jeg å bidra til, slik at flere kan få den samme starten som jeg fikk. Derfor har jeg startet Zuccarellostiftelsen. Vår ambisjon er ganske enkel: Vi vil hjelpe barn og unge i Norge slik at de får anledning til å drive med den idretten de brenner for."

-          Mats Zuccarello 

 Teknisk grunnleggende øvelser

KUNGSBACKA MASTERS 13-14. Januar 2024

Postet av Oslo Fekteklub den 21. Jan 2024

OF deltok i Kungsbacka med 7 fektere, 4 jenter og 3 gutter i årets Kungsbacka Masters.                    

Alma Grødahl kom på 2 plass i klasse U13, gratulere så masse til henne!

Det er alltid hyggelig å være i Kungsbacka, siden vi bor privat i sommerhuset til foreldrene til Noah, så det blir sosialt og ekstra hyggelig. Sportslig gikk det ganske bra og det ble ekstra mye fekting  siden en del av klassene hadde 2 puljerunder i tillegg til utslagningskamper.

For mer informasjon følg også; www.fekting.no

 

For detaljerte resultater; Se alle resultatene via denne lenkenTv. Alma Grødahl (OF) sølvmedalje, India Aarseth (Njård) Gullmedalje, Theodora Persson(FFK Stockholm) og Estrid Ulltjarn (LFK Linkøping) bronse

Hele OF gjengen samlet

Vår trener, Julia  travelt opptatt med å følge opp fekterne

August og Noah

Danai får råd av trener Julia
Plan for JANUAR 2024

Postet av Oslo Fekteklub den 8. Jan 2024