Youth Fencing Festival i Budapest, 28-30 juni 2024

Postet av Oslo Fekteklub den 5. Jul 2024

Forrige helg deltok tre av våre fektere (Alma, Milly og Tinius) fra  Oslo Fekteklub i den prestisjetunge Youth Fencing Festival i Budapest.

Dette internasjonale fektestevnet samlet mange av de beste unge fektetalentene fra hele Europa (385 deltakere fra 25 land i 6 categori), og våre utøvere leverte en imponerende prestasjon.

Fekterne våre viste gode ferdigheter, besluttsomhet og god sportsånd. Hver kamp fikk de vist at godt treningsarbeid og dedikasjon gir framgang. 

Alle våre fektere vant noen kamper, men det var Tinius som oppnådde den beste plasseringen, og avsluttet første runde på 5. plass og endte til slutt på 18. plass! 

Å få mulighet til å konkurrere på en internasjonal arena gir fekterne uvurderlig erfaring, og de fikk muligheten til å konkurrere mot noen av de beste unge fekterne fra Europa, noe som har beriket deres forståelse av sporten og motiverer dem til å fortsette å jobbe for å bli så god som mulig.

I tillegg til konkurransene, var det tid til  sightseeing i den fine byen, Budapest. I tillegg ble det spill og samvær med fekterne fra Drammen FK og Bygdø FK, som styrker vennskap mellom fekterne fra forskjellige klubber.
 
Tusen takk til trenere, foreldre og klubbmedlemmene som stilte opp med entusiasme og støtte til deltakelsen i Budapest ! Det betyr mye!

 GOD SOMMER! Vi starter opp  med fektekurs når skolene starter medio august. Følg med på hjemmesiden, facebooksiden og insta!


 

Tinius i aksjon, og Julia coacher

Oversiktsbilde

Mille og trenern Julia 

Alma til venstre

Alma på pisten

Det ble tid til å se seg om i Budapest 

En fin gjeng!

Her er Teamet!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.