HØSTEN 2022 - OPPDATERT PLAN

Postet av Oslo Fekteklub den 22. Jun 2022

Vi har gjort noen endringer  i planen for høsten.

Seniorer trener mandager, torsdager og fredager. 

For den yngste gruppen med barn er det åpnet for trening også tirsdager for de viderekommende sammen med ungdomsgruppen for enklere overgang til ungdomsgruppen. Dermed kan de trene tirsdager og torsdager.

Satsningsgruppen og alle fektere fom ungdom som ønsker gis et tilbud om flere leksjoner og treninger så og si alle ukedager.

Torsdager vil det være konkurransetrening, fortrinnsvis lagfekting.

Fredager er det bla. gruppe med Ukrainske barn/ ungdom nybegynnere, som etter hvert deltar i sine aldersgrupper sammen med øvrige tilpassede grupper. I tillegg vil fredager være åpen for frifekting og leksjoner.

 Vi ønsker nye og gamle fektere velkommen! Vi har god kapasitet på de fleste gruppene. Nybegynnere i alle aldre er velkommen til å prøve! Det er ikke egne nybegynnerkurs, men treningen tilpasses de forskjellige nivåer innenfor hver treningsgruppe.

OF har for tiden et godt trenerteam med internasjonal erfaring som fektere på høyt nivå, samt erfaring som trenere i klubber i sine opprinnelige hjemland. Hovedtrener er Joel Oliveira ( Portugal), Federico Grandicelli (Italia) og Denis Potapenko (Ukraina)

                                             VELKOMMEN høsten 2022!

                                                  GOD SOMMER!

- hilsen styret og trenere-


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.