Denis Potapenko, ny trener i Oslo Fekteklub

Postet av Oslo Fekteklub den 4. Mai 2022

Oslo Fekteklub har signert en kontrakt med Denis Potapenko, en lovende fektetrener fra fekteklubben Unifeht, Kharkiv, Ukraina, hvor han har vært fektetrener siden 2018.

Denis er 27 år og har bla. fektet for det Ukrainske kadett og juniorlandslaget i europacup,  worldcuper samt EM og VM hvor han har gode resultater og mange pallplasser individuelt og i lagfekting. Nasjonalt har han bla. vært Ukrainsk Mester både individuelt og i lagfekting i kadett, junior og seniorklassen.

Som trener har Denis trent fektere som har oppnådd gode resultater både nasjonalt og internasjonalt.

I tillegg til å være trener og fekter er Denis også FIE dommer og har dømt i mange turneringer både nasjonalt, internasjonalt og også her i Norge. Denis jobber også som selger for den Ukrainske utstyrsleverandøren Follo og han kan bygge og reparere fekteutstyr når det trengs.

Krigen i Ukraina har ført Denis til Norge og Oslo Fekteklub og vi ønsker å støtte Ukrainere som er kommet til Oslo ved å tilby fektekurs for de som har lyst til å prøve fekting.  I regi av Denis er vi allerede i gang med å aktivisere Ukrainske flyktninger og første trening 12 ungdommer. OF har fått støtte fra Oslo Idrettskrets til innkjøp av nødvendig fekteutstyr til dette første partiet.

OF er veldig glade for å ha Denis med i trenerteamet sammen med hovedtrener Joel Oliveira og trener Federico Grandicelli, og vi er sikre på at han vil bidra til å forbedre og utvikle klubbens fektere i tiden framover.

Vi ønsker Denis velkommen i klubben!

-Styret i Oslo Fekteklub-

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.