OF - Informasjon om medlemskontingent og treningsavgift for vårsemesteret 2020

Postet av Oslo Fekteklub den 30. Apr 2020

 Treningsavgift og medlemskontingent 2020.

Oslo Fekteklub skal sende ut fakturaer for vårsemesteret 2020 i disse dager. Vi har inngått en avtale med vår bankforbindelse om at fakturaer sendes ut fra OF som avtalegiro.

 Å få regnskapssystemet over på et nytt system har tatt mye tid, men har vært nødvendig for å kunne håndtere økonomien på en mer rasjonell og trygg måte. 

 Dere må derfor være spesielt obs. på at dere må bekrefte avtale med OF når dere får tilsendt en e-post med første faktura, så vil fakturaen komme direkte inn i deres nettbank. 

Dere vil se at OF fakturerer semesteret fullt ut selv om vi har mistet treninger fra 12 mars tom. 28 april 2020. Vi har startet med tilpasset aktivitet iht. myndighetskrav og håper at medlemmene skal benytte seg av tilbudet fram til vi igjen kan starte skikkelige fektetreninger igjen. 

 OF vil ha forståelse for at en del medlemmer ikke vil/ kan betale treningsavgiften fullt ut denne vårsesongen, men vi håper at de fleste betaler som normalt tiltros for et amputert tilbud, fordi klubben har forpliktelser som løper og som må betales uansett situasjon.

Se for eksempel informasjon om avtalegiro på følgende link ; https://www.avtalegiro.no/Privat

 ⚔️

Se informsajon fra Norges Fekteforbund under.

Norges Fekteforbund

20. mars · 

STØTT FEKTEKLUBBEN DIN 
«Forbudet mot organisert trening, samlinger og konkurranser kan gi fekteklubbene økonomiske utfordringer. Selv om myndighetene bevilger tiltakspakker for å avhjelpe, oppfordres alle til å betale treningsavgifter og medlemskontingenter som normalt. Dette bidrar til videre drift, og motvirker økte kostnader senere. Vær derfor raus og bidra til at klubben din kan tilby gode aktivitetstilbud etter koronapandemien!»
- Junjie Cao, president i Norges Fekteforbund
Finn fekterelevant informasjon om Koronasituasjonen her: http://www.fekting.no/…/fekteforbundet-utsetter-alle-arrang…

Bildet kan inneholde: 1 person, står og tekstKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.