Klubbavtale for idrettstøy

Postet av Oslo Fekteklub den 6. Feb 2019

Oslo Fekteklub har fått en klubbavtale med Torshov sport som blir vår leverandør av idrettstøy. For medlemmene våre oppnås 20% rabatt på idrettstøy, sko og lignende i deres butikk på Torshov. I tillegg har de av og til kampanjer med ekstra gode tilbud til klubbenes medlemmer.

Vi skal nå foreta en samlet klubb bestilling som gir medlemmene en veldig hyggelig pris, spesielt på klubbdraktene. Pris iht. Rabatert/ sponset klubbavtale for barn/ ungdom er for eksempel for klubbdrakten (overdel) . Kr. 273,- og for seniorer kr. 360.- ( ca. halv pris.)

(Veiledende pris koster klubbdraktene kr. 599,- + logoer kr. 111,- = 710,-for seniorer og kr 549,-+ logoer kr 111,- = 660,-for juniorer.)


Prøve:

Det er prisene ut på de første 40 draktene, som bestilles innen fredag 15 februar 2019. Det er anledning til å prøve draktene for å være sikker på riktig størrelse på treningene denne uken og neste uke tom fredag 15 februar 2019. Skjema kan fylles ut på fektesalen. Leveres trener Joel Oliveira eller scannes inn og sendes oslofekteklub@gmail.com


Det er mulig å bestille klubbdrakter gjennom hele året, men det vil da være 20% rabatt på listeprisen + 111,- for logoer og profilering sponsor.


OF sponsor er
For bestilling, bruk følgende dokumenter:

Oslo-Fekteklubb-bestilling.pdf

OF Fellesbestilling Torshov sport.xlsx


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.