Ungdoms NM i Stavanger den 9 og 10 mars 2024

Postet av Oslo Fekteklub den 11. Mar 2024

Årets NM gikk av stabelen i Stavanger denne helgen.

 

Foto av hele gjengen!

Vi er glade for å se at flere av våre fektere ønsker å teste seg i konkurranser, hvorav fem jenter og fem gutter på tvers av aldre representerte Oslo Fekteklub i NM dette året. 

Gratulerer så mye til vår bronsemedaljør Milly som imponerte med mye god fekting denne helgen! Treningsinnsats og fokus ga resultat.

Solid innsats denne helgen også fra Makar, Jelena, August, Cornelia, Ivo, Alma, Danai, Noah og Tinius! Vi er stolte av dere alle sammen!

Stor takk til vår trener Julia som gir god støtte og veiledning, og bidrar til en god totalopplevelse for våre fektere både på og utenfor pisten. Det ble en helg med mange og nye utfordringer, enkelte skuffelser og mestringsfølelse. Vi er stolte av at våre unge fektere både feirer og støtter hverandre. Lagånden som er utviklet er godt synlig både innad og utad i klubben, og noe vi skal bygge videre på! Alle fekterne forsøkte seg både i egne og høyere aldersklasser. Dette ligger det mye god trening i. 

 Velkommen spesielt til Cornelia, som fikk inn mange gode støt i løpet av helgen. Vi håper du sprer ordet om hvor gøy det kan være å konkurrere! 

 Tusen takk til Stavanger Fekteklubb, frivillige og dommere for godt arrangement! Vi kommer tilbake!

 Takk også til våre ansvarlige og lærevillige ungdommer som er villige til å ta på seg ulike roller for klubben. Vi er så heldige å ha mange gode rollemodeller, som Ivo som støtter de yngste som assistenttrener, og Danai og Noah som tok på seg dommerrollen under NM. Vi vil gjerne utvikle flere dommere for klubben, både blant foreldre og utøvere. 

Fektemiljøet i Norge er ikke det største, og spesielt for jentene, så for at våre fektere skal få god trening og utfordringer er samarbeid en nøkkel. Takk til Drammen Fekteklubb, som bidro til Alma og Millie på 12 år på sparket fikk testet lagfekting i U20 sammen med den nye norgesmesteren i U15 Zion (gratulerer!). 

 TAKK ALLE FOR EN FANTASTISK HELG 

 Noen ord fra en fekteforelder:

” For en flott gjeng! De bærer klubbjakkene med stolthet, støtter og heier på hverandre. De eldste er gode rollemodeller både på pisten, i forberedelsene og sosialt, og bidrar til at de yngste blir godt inkludert og er ambisiøse for sin alder. Jeg har fått se flere mentale barrierer bli brutt i løpet av helgen, og både oppturer og nedturer. Samtidig vet jeg at de alle vil på trening igjen på mandag. For som en fekter sa; ikke alle blir best til slutt, men vi har vennskap for livet!». 

For mer informasjon sjekk hjemmesiden til Norges Fekteforbund

 

                     Mille Derrick Langvik (th) med en bronsemedalje i U13

 

                                OFs guttelag i U20


                                        OF gutta fikk  god støtte i lagkonkurransen!

                                     Mille i aksjon

                                    Cornelia i aksjon 


                                        Litt bowling ble det også tid til 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.