Federico Grandicelli og OF har signert kontrakt som trener!

Postet av Oslo Fekteklub den 27. Aug 2020

Husk! Kursene starter  tirsdag 1 september 2020. I starten vil vi holde til i BI- Kuben

Se vedlagt treningsplan for tider.

                                                               Federico Grandicelli

GOD NYHET; 

I tillegg har OF skrevet avtale med en Italiensk fektetrener Federico Grandicelli, 37 år som starter hos oss fom 7. september 2020. Det vil være en stor forsterkning av tilbudet vårt til klubbens medlemmer. Mer informasjon om Federico finnes på vår facebookside, og mer informasjon skal vi legge ut på hjemmesiden ganske snart. Federico har fektet aktivt korde siden han var barn og fektet på høyt internasjonalt nivå. Han har utdannelse som fektetrener og vil helt klart tilføre oss mye. Joel Oliveira er hovedtrener og Federico er trener i klubben dette høstsemesteret.

Ferdinand Eliassen vil i mindre grad være tilgjengelig, men vil kunne steppe inn og ta noen treninger gjennom høsten etter behov og tid. Ferdinand prioriterer skole og jobb først og fremst framover.

 Vi gleder oss til å komme i gang igjen og håper på entusiasme og godt oppmøte framover. Husk smittevernreglene, ikke møt opp på trening om man er syk osv.

Denne uken skal vi få system på smittevernreglene for fekting og for reglene for kommunale anlegg. De som skal fekte hos oss må enten ha eget fekteutstyr, eller må utstyr leies av OF, for semesteret. Det vil koste 200,- kr. i semesteret å leie utstyr og man må skrive en avtale om det. Depositum kr 500,-


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.