OF har fått Kr 11980,- til kjøp av fekteutstyr for våre yngste fektere av ZUCCARELLOSTIFTELSEN!

Postet av Oslo Fekteklub den 21. Jan 2024

Her  prøves det nye fekteutstyret av de yngste fekterne i klubben.


Oslo Fekteklub har gjennom  årene arbeidet for å gi alle fektere muligheten til å låne utstyr gratis eller mot en symbolsk sum, så langt vi klarer det. Dette er et forsøk på å sørge for at alle kan komme til Oslo Fekteklub uten tidlig utstyrspress, som raskt kan oppstå i mange idretter. For å oppnå dette er vi helt avhengige av å søke støtte i form av stipendier og sponsorer. Zuccarellostiftelsen har i år valgt å støtte vårt arbeid, spesielt med grunnleggende utstyr til våre yngste fektere. Dette er vi utrolig takknemlige for.


 Arbeidet som ishockeyspilleren Mats Zuccarellos stiftelse utfører, og dets verdier, er noe Oslo Fekteklub støtter, respekterer og arbeider for å etterleve.

Se Zuccarellostiftelsens facebook; https://www.facebook.com/ZuccarelloStiftelsen


"Alle barn og unge bør få velge idretten de ønsker å drive med, utvikle seg, oppleve mestring og samhold med andre. Det ønsker jeg å bidra til, slik at flere kan få den samme starten som jeg fikk. Derfor har jeg startet Zuccarellostiftelsen. Vår ambisjon er ganske enkel: Vi vil hjelpe barn og unge i Norge slik at de får anledning til å drive med den idretten de brenner for."

-          Mats Zuccarello 

 Teknisk grunnleggende øvelserKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.