Sommerfest og avslutning 8. juni 2023

Postet av Oslo Fekteklub den 11. Jun 2023

Vi arrangerte sommerfest og avslutning for fekterne i alle aldre med frifekting, for fektere, venner og familie og avsluttet med pizza, kake, brus mm.

 

Spesielt invitert gjest var Bartosz Piasecki, som vi alle vet vant sølvmedalje i OL i 2012. Han fektet mot mange av våre fektere i tur og orden, noe som ble satt stor pris på. Bartosz er ansatt på deltid i Norges Fekteforbund som sportslig leder.

Tusen Takk til Bartosz fra Oslo Fekteklub!

NB: Fektetreningene fortsetter til 22 juni da skolene slutter og Flerbrukshallen stenger for sommerferie.

I august skal 6 av fekterne våre samt trener Julia Broniszewska til Polen på en internasjonal stor fektecamp Polish club Warszawianka in Spała - center for olimpic preparation.

Barnegruppen i alder 7-11 år fikk diplom , samt T- skjorte og klubbmerke for vel gjennomført!

Danai, Jelena, Ivo og Adrian fikk også T- skjorte og takk for innsatsen gjennom hele sesongen for deres hjelp til å gjennomføre treninger, dømming og mer. De er en uvurderlig ressurs i klubben.

Til sist stor takk til våre gode og dedikerte trenere, Joel Oliveira og Julia Broniszewska for deres supre innsats for våre fektere i alle aldre, gutter og jenter. Vi er spente på framtiden for klubben som for tiden ser lys ut, økende antall fektere, godt miljø og gode treninger!

 Til sist, Stor takk til dugnadsgjengen som ordnet alt det praktiske for avslutningen, spesill takk til Anne Kari Grandal og Niklas Vilhelm denne gangen!

GOD SOMMER!

- Styret-

Bartosz fektet og fektet, her med Tinius som forsøker seg. Makar dømmer 

Noah fikk "låne" Bartosz sin OL medalje 

Fra barnegruppa. Hele gruppa er 19 fektere

Ivo, Danai, Jelena og Adrian fikk påskjønnelse for innsatsen gjennom året!

Pizzaen smakte!

Gjengen samles!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.