Innformasjon til våre medlemmer

Postet av Oslo Fekteklub den 8. Jun 2021

Kjære fektere og familier

Våre trenere, Joel Oliveira, Federico Grandicelli og Ferdinand Eliassen, kan nå endelig motta fektere til trening innendørs igjen. For de voksne 20+ er det kun mulig å avtale tid med Federico Grandicelli om leksjoner, mens barn og ungdom har tilbud om fektetreninger i Flerbrukshallen iht. ukeplanen på vår hjemmeside. 

Som det ser ut nå kan vi håpe på at idretten og treninger igjen kan være åpen for alle igjen til høsten. Det gleder vi oss til og vi håper at alle som har vært utestengt grunnet pandemien kommer tilbake til oss for å treffe igjen gode venner og for å få fektet. Vi ønsker å gi fekterne i alle aldre og nivå et godt sportslig tilbud og i tillegg kunne tilby et hyggelig miljø for alle medlemmer. Vi ønsker å være en klubb for alle og jobber for integrering og inkludering. 

OF skal være en klubb for alle og økonomi skal ikke være en årsak til at barn/ unge ikke deltar i idrettslaget. Om det er enkeltpersoner eller familier som har problemer med å få betalt medlemskontingenter og/ eller treningsavgifter, ber vi om at styreleder kontaktes. Hver sak behandles individuelt og vi har taushetsplikt. 

I disse dager vil vi sende ut fakturaer til de som har hatt et tilbud gjennom dette semesteret, dvs. barn og ungdom tom.19 år. Hvis det viser seg at noen av dere er uenig i fakturen så send en e- post til oslofekteklub@gmail.com med begrunnelse så skal vi se på det igjen.

Tiltros for lav aktivitet i klubben, så takker vi alle som har bekreftet sitt medlemskap i Oslo Fekteklub for året 2021. 

OF har som de fleste idrettslag et kraftig bortfall av inntekter grunnet koronarestriksjoner, men vi har fremdeles forpliktelser som faste kostnader bla. lønn til trenere, forsikringer, regnskap mm.

Hvis du ønsker å støtte Oslo Fekteklub i denne perioden selv om det ble lite/ ingen trening setter vi pris på støtte, og det kan gjøres på Vipps til; Oslo Fekteklub Vips nr. 86686

Følg med på vår hjemmeside https://oslofekteklub.no/  og facebookside https://www.facebook.com/OsloFekteklub

 

 

- Styret i Oslo Fekteklub - Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.