Informasjon om smittevernregler som gjelder til 4 februar 2021

Postet av Oslo Fekteklub den 21. Jan 2021

Barn til og med 12 år kan trene innendørs uten restriksjoner. Det vil si at vi kan starte opp med trening fom. uke 4/ 2021 ( Neste uke)

 

Opplegget fom. neste uke vil vi informere om så snart vi har avklart med Kuben om tilgang til flerbrukshallen, og trenerne om det praktiske for gjennomføring. Vi ønsker å vurdere om vi kan komme i gang med alternativ trening ute, for ungdommer som ikke har noe tilbud innendørs.

Følg med på hjemmesiden!

  -styret-

Informasjon mottatt fra Norges Fekteforbund under.

Oslo byråd har i dag kunngjort at den sosiale nedstengingen i Oslo fortsetter til minst 4.februar. Det innebærer fortsatt strenge restriksjoner for Osloidretten. Barneidrett til og med barneskolen er tillatt inne og ute. Organisert ungdomsidrett er kun tillatt utendørs, mens organisert voksenidrett er ikke tillatt. Les hva som gjelder fra og med i dag torsdag 21. januar i Oslo kommune via denne lenken:  https://www.idrettsforbundet.no/idrettskrets/oslo/nyhet/2021/dette-gjelder-fra-21.januar/

Nå gjelder det å motivere fekterne som ikke får trene til å holde på motivasjonen og unngå frafall. Minner om følgende øvelser som kan gjøres på egenhånd: TRENINGSTIPS FOR FEKTERE (fekting.no)

Nyttige tips kan også lastes ned fra nyhetssaken om Fekteforbundets nyhetssak om den digitale treningssamlingen fra satsingsgruppene: DIGITAL TRENINGSSAMLING (fekting.no)

Med vennlig hilsen

 Claes H. Bendiksen

 Generalsekretær 
 Sognsveien 73, 0855 OSLO
 Tlf: +47 22 89 55 99 / Mobil: + 47 480 666 23
 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.