OF har fått tildelt kr. 30 000,- fra Zuccarellostiftelsen til kjøp av fekteutstyr for utlån

Postet av Oslo Fekteklub den 3. Sep 2020

Oslo Fekteklub kan melde at vi har vært så heldige å få tildelt Kr. 30 000,- til kjøp av fekteutstyr til utlån. Det er veldig viktig for oss at utstyr ikke skal sette en stopper for de som ønsker å prøve fektesporten hos oss. Spesielt i disse tider da man ikke lenger kan rullere på å låne utstyr grunnet fare for smittespredning (Covid 19 pandemien), må alle ha eget utstyr som de tar med på hver trening. Med denne støtten fra Zuccarellostiftelsen har vi kapasitet til å kjøpe inn ca. 10 - 15 sett fekteutstyr for utlån i tillegg til det vi allerede har for utlån/ låner ut.

Vi takker Zuccarellostiftelsen for at vi var ett av 10 heldige idrettslag som denne gangen fikk tildelt støtte!

Om stiftelsen.

Zuccarellostiftelsen ble etablert i 2016, og er et personlig initiativ fra en av Norges største hockeyprofiler – NHL-spilleren Mats Zuccarello.

Siden han som femåring tok sine første ustøe skøytetak har Mats tilbragt utallige timer på isen, og han har fått være del av et idrettsfellesskap som har gitt ham enormt mye glede.

Gjennom Zuccarellostiftelsen vil Mats bruke sitt navn, og sitt engasjement, til å hjelpe barn og unge med å få innpass i idrett og fysisk aktivitet, slik at de kan ta del i den samme idrettsgleden som har betydd så mye for ham – både personlig og karrieremessig.

Vi jobber for å gi alle barn og unge muligheten til å delta i idrett og fysisk aktivitet – uavhengig av bakgrunn, etnisitet, bosted og økonomi.

For mer informasjon følg linken; 

https://www.zuccarellostiftelsen.no/om-stiftelsenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.