Zorro Cup 11.11.2023 – Ungdomsserien nr. 2

Postet av Yngve Eliassen den 13. Nov 2023

U11, gutter og jenter

Oslo Fekteklub arrangerte Zorro Cup i Hovseterhallen denne helga. 


Fra OF var det Millelille L. Derrick i U13 som stod for det beste resultatet med bronsemedalje. Se denne Linken for detaljerte resultater: Finn alle resultatene via denne lenken.

All honnør til dugnadsgjengen som stod for gjennomføring av arrangementet. Takk til alle som bidro i helgen med kakebaking, innkjøp og arbeide i kiosken. 

Strålende gjennomføring av konkurransen i Ophart systemet, ledet av Peder Klingenberg og gledelig er det at det var 2 til 3 fektere/ foreldre som hjalp til med å punche resultater og lære å kjøre konkurranser. 


I tillegg takk til de som transportere alt av utstyr fram og tilbake fra/ til Kuben yrkesarena og rigget opp og ned. 

Takk til våre egne dommere og dommere fra Njård Fekting og Bygdø Fekteklubb som gjennomførte så bra at det ikke ble forsinkelser i arrangementet.

Spesiell takk til Julia, vår unge og gode trener som fulgte opp alle fekterne, sørget for at alle hadde korrekt utstyr og i tillegg var hun dommer.

Sjekk Norges fekteforbund sin hjemmeside og Facebooks side for mer relevant stoff om Zorro Cup og Ungdomsserien. Norges Fekteforbund Fekting

I ungdomsserien er alle stevnene åpne for alle som ønsker å delta og skal være uhøytidelig, men også gi spennende opplevelser, og fungere som en introduksjon for deltakelse i større nasjonale og nordiske konkurranser.

Full fart på alle pister

Jenter U15

Gutter U15

Jenter U13

Gutter U13

Jenter U17

Gutter U17


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.