Romjulshilsen med ønske om Godt Nytt Fekte År 2024!

Postet av Yngve Eliassen den 29. Des 2023

Året er snart omme og vi kan se tilbake på et særdeles godt  OF fekte år 2023.

Først et tilbakeblikk på klubbens organisasjonsplan og hva der står skrevet:

Vårt mål er å ivareta OF`s lange og stolte tradisjoner og på sikt igjen være en ledende Fekteklubb i Norge. Klubben skal legge til rette for både breddeidrett og elitesatsing for fektere i alle aldre og for begge kjønn.  Vår visjon er å skape rom for innovasjon, resultater og ren fekteglede.

Vi har hatt videre god utvikling gjennom året etter at vi fikk Julia Broniszewska med i trenerteamet sammen med vår hovedtrener Joel Oliveira. De har samarbeidet godt og har vært drivkraften til at klubben har vokst betraktelig i antall medlemmer og spesielt aktive fektere. Per dags dato er det registrert 120 medlemmer i OF. Dette er en pen økning fra 92 medlemmer i 2022.

Når det gjelder medlemskap i klubben er det viktig for idrettslaget at vi har så mange medlemmer som mulig, så vi oppfordrer foreldre til å være medlemmer sammen med sine barn og ungdommer.  Vi har en ordning med rabatt for familier med flere medlemmer. Det koster for eksempel. kun kr. 150,- i tillegg for medlemskap for «liten familie». For en familie på 3 koster det kr. 150,- pr. medlem.

Gjennom året er kvaliteten og kapasiteten på treningene økt, noe som har resultert i bedre resultater og at mange flere ønsker å delta i konkurranser. Vi har deltatt i de aller fleste konkurransene i Norge, i tillegg i noen konkurranser i utlandet, Kungsbacka, Sverige samt Gliwice, Polen.

Vi har fått fram fektere som i år har deltatt i Europacup, Noah Eriksson Grødahl og Adrian Alexander Grandal i World Cup. I tillegg deltok 4 av våre fekter i Nordisk Mesterskap for ungdom i Estland med gode resultater. Adrian Grandal var på det norske juniorlaget som kom på 2 plass for lag.

I tillegg har flere av fekterne våre deltatt i en internasjonal fektecamp i Polen.

Særlig gledelig er det at så mange jenter fekter i vår klubb. På siste stevne, Bergen Cup var det 5 jenter  og 4 gutter som deltok.

Vi har fått med oss en god del medaljer gjennom året som inspirerer oss til videre satsing og vi nevner noen.

I NM for Ungdom kom Tinius Jacobsen på 3 plass i U13 og NM for seniorer ble det 1 plass til Robert Gough i Veteran +50 og 2 plass til Yngve Eliassen i veteran +60.

Vårt eget fektestevne Zorro Cup den 11 november 23, for barne og ungdomsfekterne ble gjennomført på en solid måte.  All ære til hele dugnadsgjengen!

Neste stevne vi skal arrangere er Valkyrien Cup den 17 og 18 februar 24 som er et Norges Cup, rankingsstevne for U 23, senior og veteraner. Sett av denne helgen til dugnad for klubben. Vi trenger noen til å bake, stå i kiosken, opprigging, nedrigging, rydding, transport og til selve gjennomføringen av konkurransen.

Det blir mye å glede seg for det kommende året, så vi håper alle sammen fortsetter å fekte hos oss! Vi tar i mot både nye og gamle fektere med åpne armer. Ta gjerne med dere venner eller søsken for å prøve å fekte!

Takk til styret og trenerne våre for et vel gjennomført fekte år!

 Vi har opprettet en facebookside for bytting av fekteutstyr:

https://www.facebook.com/groups/1538487426910626

I tillegg er det viktig at alle holder seg oppdatert via vår Hjemmeside, facebooksiden og instagram.

Fektekursene starter igjen torsdag 4 januar 2024, mens konkurransefekterne starter 2 januar 2024.  informasjon kommer.

Fortsatt GOD JUL!

-Romjulshilsen fra styrets leder, Yngve Eliassen- 

 


1 Kommentar

Kommentarer

  • Jon Anders Aamodt Henriksen

    Godt nytt år, og takk for det gamle! En særlig hilsen til trenere og styret som lager en veldig bra klubb for både unge og voksne. Stå på videre!

    30 desember 2023

Logg inn for å skrive en kommentar.