Oslo Cup 28 og 29 oktober 2023 på Bygdøhus

Postet av Yngve Eliassen den 30. Okt 2023

Adrian tv.

Oslo Cup er kjent for god stevnegjennomføring og høyt sportslig nivå. Etter at stevnet også fikk status som et satelittstevne for 20 år siden, har dette også gitt de norske fekterne bedre mulighet til å få vist seg frem mot internasjonale fektere i Norge. På grunn av den internasjonale deltakelsen har Oslo Cup også gitt norsk fekting viktige impulser til videre utvikling.

I tillegg seniorklassene, også ble det i år også arrangert konkurranser i U23-årsklassen. Dette gjorde at våre yngre og lovende fektere fikk vist seg frem og ikke minst befestet sitt gode nivå på hjemmebane.

 Oslo Fekteklub stilte med følgende fektere i årets Oslo Cup;

U23, herrer/ damer: Adrian Grandal, Ivo V. Deledda, Noah Grødahl, August Haugland, Tinius Jacobsen, Jelena Pozdnakova og Danai Oikonomou. Beste OF plassering var 10 plass til Adrian Grandal.

Senior, herrer/ damer: Robert Gough, Yngve Eliassen, Adrian Grandal, Ivo V. Deledda, Antonio Mancosu, Jelena Pozdnakova, Danai Oikonomou og Julia Broniszewska.

Beste plassering i seniorklassen var det Julia B. som stod for ved å komme til kvartfinale og endte på en 8 ende plass, etter å ha tapt knepent 15-13 mot vinneren av dameklassen. Bra plassering av Jelena P også som kom på en 14 ende plass.

Sammenlagt etter Challenge Bernadotte i Sverige, Kupittaa Tournament i Finland og Nordisk Mesterskap i Estland var plasseringene i Oslo Cup det som skulle avgjøre. 

 For detaljerte resultater følg lenken under;

Se sammenlagtresultatene av årets Nordic Challenge via denne lenken

For detaljerte resultater følg lenken under;

SE ALLE RESULTATENE VIA DENNE LENKEN

For mer informasjon, følg lenken til Norges Fekteforbund.

Norges Fekteforbund Fekting

 

 

Julia i kvartfinalen

Julia følger med, Ivo i aksjon

Ivo i aksjon th

Pause 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.