HØSTEN 2022 - OPPDATERT PLAN

Postet av Oslo Fekteklub den 22. Jun 2022

Vi har gjort noen endringer  i planen for høsten.

Seniorer trener mandager, torsdager og fredager. 

For den yngste gruppen med barn er det åpnet for trening også tirsdager for de viderekommende sammen med ungdomsgruppen for enklere overgang til ungdomsgruppen. Dermed kan de trene tirsdager og torsdager.

Satsningsgruppen og alle fektere fom ungdom som ønsker gis et tilbud om flere leksjoner og treninger så og si alle ukedager.

Torsdager vil det være konkurransetrening, fortrinnsvis lagfekting.

Fredager er det bla. gruppe med Ukrainske barn/ ungdom nybegynnere, som etter hvert deltar i sine aldersgrupper sammen med øvrige tilpassede grupper. I tillegg vil fredager være åpen for frifekting og leksjoner.

 Vi ønsker nye og gamle fektere velkommen! Vi har god kapasitet på de fleste gruppene. Nybegynnere i alle aldre er velkommen til å prøve! Det er ikke egne nybegynnerkurs, men treningen tilpasses de forskjellige nivåer innenfor hver treningsgruppe.

OF har for tiden et godt trenerteam med internasjonal erfaring som fektere på høyt nivå, samt erfaring som trenere i klubber i sine opprinnelige hjemland. Hovedtrener er Joel Oliveira ( Portugal), Federico Grandicelli (Italia) og Denis Potapenko (Ukraina)

                                             VELKOMMEN høsten 2022!

                                                  GOD SOMMER!

- hilsen styret og trenere-Oslo Fekteklub – Sommeravslutning 2022

Postet av Oslo Fekteklub den 17. Jun 2022

Veldig hyggelig sommeravslutning med både fekting, lek og moro samt pizza, brus, kaker, kaffe og frukt mm. 

Vi er veldig glade for at foreldre og familie støtter opp om idretten og sine håpefulle med engasjement og som her bidrar positivt med kaker, frukt o.l.

Det ble en skikkelig avslutningsfest som virkelig satte et fint punktum for en vel gjennomført sesong.

For tiden er det stor aktivitet i Oslo Fekteklub, vi har tre unge dyktige trenere som gjør hva de kan for å gi fekterne treninger av god kvalitet og ønske om å hjelpe til slik at vi når våre mål.

Denne våren har klubben også fått flere fektere, styrket trenersiden med Denis Potapenko og vi har oppnådd mange gode resultater som bla. i Kungsbacka der vi kom hjem med 2 sølvmedaljer og 1 bronse. For klubben er det viktig at vi kan gi et tilbud som passer for de som ønsker å bli best, for de som ønsker å ha en morsom og spennende hobby, for de som ønsker god mosjon, for de som ønsker å være sammen med sine venner mm. OF skal kort sagt være en klubb for alle.

Med dette ønsker styret alle sammen en god og velfortjent sommerferie, og velkommen tilbake til høsten igjen.

Høstens program vil være ganske likt vårsemesteret, men det vil bli noen endringer så fint om dere følger med informasjon som legges ut på hjemmesiden og facebooksiden nå i sommer.

  Utdeling av diplomer til den yngste gruppen 7-11 årPizza, brus, kaker, frukt og mye mer

 

 - styret- 
Sommeravslutning 2022 på Kuben i flerbrukshallen torsdag 16 juni kl 18-20.00

Postet av Oslo Fekteklub den 13. Jun 2022


Oslo Fekteklub arrangerer sommeravslutning for barne – og ungdomsgruppene torsdag 16 juni fra kl. 18.00 - kl.20.00

OF ordner med pizza og drikke, og det hadde vært fint om man tar med litt frukt, eller kake, kaffe eller lignende etc. som kan deles på.

Ha gjerne med mor, far, bestefar, bestemor, brødre, søstre til avslutningen!

Første delen er oppe i flerbrukshallen, der det blir fekting og forskjellig aktivitet. Etter det ca. kl. 19.00 kan vi gå ned i kantinen der det vi kan spise og ha det sosialt sammen før sommerferien starter.

 

Velkommen!

 

-styret- Kungsbacka Masters 12 og 13 juni 2022 – OF med gode resultater, 2 sølv og 1 bronsemedalje

Postet av Oslo Fekteklub den 13. Jun 2022

Tinius Jacobsen (tv) med sølv i U13

OF stilte med 8 fektere i Kungsbacka Masters denne helga. OFs beste resultater var Adrian Grandal 2 plass i seniorklassen, Tinius Jacobsen 2 plass i U13, og 3 plass i U15 til Conrad Danielsen. De øvrige fekterne fektet også bra og fikk med seg en flott turnering samt at vi hadde et supert opphold i et sommerhus ved sjøen gjennom hele helga. Marcus Ericsson far til Noah kommer tilfeldigvis fra Kungsbacka og stilte familiens sommerhus til disposisjon. Kjemperaust gjort og bidro til at turneringa ble veldig vellykket ikke bare sportslige men også sosialt.

For mere informasjon og detaljerte resiltater, følg lenken til Norges Fekteforbund; https://www.fekting.no/


Denis Potapenko var med fra trenerteamet og gjorde en god jobb med å veilede fekterne gjennom konkurransene. Yngve Eliassen stilte som dommer og Marcus Ericsson ordnet det meste av det praktiske, og ordnet frokost, kveldsmat og pizza samt forskjellige aktiviteter, som bading og roing mm.

 Adrian Grandal (tv) med sølv i seniorklassen

 Conrad Danilsen (th) bronse i U15

Kveldsmat i sommerhuset ved sjøen etter et friskt bad i havet

                         Pause
Malmø International 4-5 juni 2022

Postet av Oslo Fekteklub den 7. Jun 2022

OF`s lag, Tam, Adrian, Denis og Robert

I helga deltok OF med 5 fektere, samt lag i seniorklassen for herrer. Yngve og Robert stilte i V- 50, Tham, Adrian og Denis stilte i seniorklassen. Beste OF plassering var det Denis som stod for som kom på 23 plass av 131 deltakere. OF gjorde det også bra i lagkonkurransen og endte der på 12 plass av 30 lag.

For mer informasjon om stevnet, sjekk Norges Fekteforbund sin hjemmeside, følg denne linken; https://www.fekting.no/blog/post/200290/nordmenn-pa-pallen-i-malmo?ispage=true

For detaljerte resultater sjekk denne linken; https://engarde-service.com/siteTemplate.php?lang=en&Organisme=mf19&Event=mint22&page=competitions.php&fbclid=IwAR1YTAvqSDnYlDgrEFWYXUq_iATz-ZuyczUWbEd_XTrFIychrLdpU9Dpjo8&fs=e&s=cl

 


                                                                                Fra turneringa


 OF 45, Brian Boru FC, fra Dublin 42

 OF mot Njård 1, takker for kampen