Høstferie uke 40/2020 - dvs ingen trening den 29 sept. og den 1. oktober 2020

Postet av Oslo Fekteklub den 28. Sep 2020

GOD HØSTFERIE! 

Første trening etter høstferien er tirsdag den 6. oktober 2020


0 Kommentar

Mer om vår nye fekterener Federico Grandicelli

Postet av Oslo Fekteklub den 9. Sep 2020

Federico, 37 years old, comes from Italy and has been fencing since the age of ten; he is a coach with strong international experience. He has done Epee' at international level including competitions of the International Grand Prix among which Buenos Aires, Tallin and Sweden. He trained with italian fencers like Pizzo, Rota, Cuomo, Randazzo, Tagliariol, Bollati, Bossalini and many others. His main master in Rome was Massimo Ferrarese (current master of Di Veroli) and he achieved his Federal Instructor Diploma in Fencing in 2004 with the masters Carmine Autullo and Saverio Crisci. During the last years he has trained also in the NYC Fencing Club (2009-2012) and in Oslo in the Bygdø Fekteklubb (2014-2018).

Federico is a full of energy, passionate and enthusiastic coach and he is very happy to be in the Oslo Fekteklub Team

Norsk oversettelse;

Federico Grandicelli, 37 år, kommer fra Italia, Roma og har fektet korde siden han var 10 år gammel. Han har internasjonal erfaring som fekter og trener,og har fektet på internasjonalt høyt nivå, bla. Grand Prix og World Cup konkurranser. Han har trent sammen med kjente fektere som Pizzo, Rota, Cuomo, Randazzo, Tagliariol, Bollati, Bossalini og mange flere.

Hovedtrener gjennom mange år i Roma har vært Massimo Ferrarese (han trener for Di Veroli nå)

Federico har gjennomført trenerutdannelse og har Federal Instructor Diploma in Fencing fra 2004, med Fektetrenerne Carmine Autullo og Saverio Crisci. Federico har fektet de senere år i bla. NYC Fencing Club i USA( 2009-2012) og i Bygdø Fekteklub (2014-2018).

Federico har masse energi, entusiastisk, med lidenskap for fektesporten og er veldig glad for å være en del av Oslo Fekteklub`s team.


0 Kommentar

OF har fått tildelt kr. 30 000,- fra Zuccarellostiftelsen til kjøp av fekteutstyr for utlån

Postet av Oslo Fekteklub den 3. Sep 2020

Oslo Fekteklub kan melde at vi har vært så heldige å få tildelt Kr. 30 000,- til kjøp av fekteutstyr til utlån. Det er veldig viktig for oss at utstyr ikke skal sette en stopper for de som ønsker å prøve fektesporten hos oss. Spesielt i disse tider da man ikke lenger kan rullere på å låne utstyr grunnet fare for smittespredning (Covid 19 pandemien), må alle ha eget utstyr som de tar med på hver trening. Med denne støtten fra Zuccarellostiftelsen har vi kapasitet til å kjøpe inn ca. 10 - 15 sett fekteutstyr for utlån i tillegg til det vi allerede har for utlån/ låner ut.

Vi takker Zuccarellostiftelsen for at vi var ett av 10 heldige idrettslag som denne gangen fikk tildelt støtte!

Om stiftelsen.

Zuccarellostiftelsen ble etablert i 2016, og er et personlig initiativ fra en av Norges største hockeyprofiler – NHL-spilleren Mats Zuccarello.

Siden han som femåring tok sine første ustøe skøytetak har Mats tilbragt utallige timer på isen, og han har fått være del av et idrettsfellesskap som har gitt ham enormt mye glede.

Gjennom Zuccarellostiftelsen vil Mats bruke sitt navn, og sitt engasjement, til å hjelpe barn og unge med å få innpass i idrett og fysisk aktivitet, slik at de kan ta del i den samme idrettsgleden som har betydd så mye for ham – både personlig og karrieremessig.

Vi jobber for å gi alle barn og unge muligheten til å delta i idrett og fysisk aktivitet – uavhengig av bakgrunn, etnisitet, bosted og økonomi.

For mer informasjon følg linken; 

https://www.zuccarellostiftelsen.no/om-stiftelsen0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline