Program for oktober 2022

Postet av Oslo Fekteklub den 6. Okt 2022

Hei

Fom.  oktober så starter vi med mer jevnlig  informasjon til fektere og foreldre om de forskjellige aktivitetene vi har i vente kommende mnd eller periode.  
VIKTIG MELDING- ENDRET TRENINGSPLAN UKE 34

Postet av Oslo Fekteklub den 21. Aug 2022

VIKTIG MELDING!

Vi må improvidsere litt kommende uke, fordi skolen har planlagt å bruke Flerbrukshallen hele uka, men vi får heldigvis tilgang til gymsalen litt lengre opp i Kabelgata onsdag og torsdag.

Kommende uke er det derfor trening i Bi- Kuben ( Inngang i Kabelgata 16, vis a vis Billia) for de som går på fektekurs  fra 12 år og eldre.

(Foto Fra Bi- Kuben 2019, i Kabelgata 16, vis a vis Billia, ca 50 m. fra hovedinngangen og oppover i samme gate.)

På Bi-Kuben  blir det fektetrening i gymsalen  onsdag 24. august fra 18.30 til 20.30 og torsdag  25 august fra kl. 17.00 til 19.00.


Fom. mandag den 29 august gjelder ukeplanen på hjemmesiden vår.

NB.: De som har hatt utetrening/ fysisk fortsetter med det mandag 22 og tirsdag 23 august  fra kl. 18.30-20.00. Vi møtes ved trappa til Teglverket skole.

Mvh. trenerteametKungsbacka Masters 12 og 13 juni 2022 – OF med gode resultater, 2 sølv og 1 bronsemedalje

Postet av Oslo Fekteklub den 13. Jun 2022

Tinius Jacobsen (tv) med sølv i U13

OF stilte med 8 fektere i Kungsbacka Masters denne helga. OFs beste resultater var Adrian Grandal 2 plass i seniorklassen, Tinius Jacobsen 2 plass i U13, og 3 plass i U15 til Conrad Danielsen. De øvrige fekterne fektet også bra og fikk med seg en flott turnering samt at vi hadde et supert opphold i et sommerhus ved sjøen gjennom hele helga. Marcus Ericsson far til Noah kommer tilfeldigvis fra Kungsbacka og stilte familiens sommerhus til disposisjon. Kjemperaust gjort og bidro til at turneringa ble veldig vellykket ikke bare sportslige men også sosialt.

For mere informasjon og detaljerte resiltater, følg lenken til Norges Fekteforbund; https://www.fekting.no/


Denis Potapenko var med fra trenerteamet og gjorde en god jobb med å veilede fekterne gjennom konkurransene. Yngve Eliassen stilte som dommer og Marcus Ericsson ordnet det meste av det praktiske, og ordnet frokost, kveldsmat og pizza samt forskjellige aktiviteter, som bading og roing mm.

 Adrian Grandal (tv) med sølv i seniorklassen

 Conrad Danilsen (th) bronse i U15

Kveldsmat i sommerhuset ved sjøen etter et friskt bad i havet

                         Pause
Malmø International 4-5 juni 2022

Postet av Oslo Fekteklub den 7. Jun 2022

OF`s lag, Tam, Adrian, Denis og Robert

I helga deltok OF med 5 fektere, samt lag i seniorklassen for herrer. Yngve og Robert stilte i V- 50, Tham, Adrian og Denis stilte i seniorklassen. Beste OF plassering var det Denis som stod for som kom på 23 plass av 131 deltakere. OF gjorde det også bra i lagkonkurransen og endte der på 12 plass av 30 lag.

For mer informasjon om stevnet, sjekk Norges Fekteforbund sin hjemmeside, følg denne linken; https://www.fekting.no/blog/post/200290/nordmenn-pa-pallen-i-malmo?ispage=true

For detaljerte resultater sjekk denne linken; https://engarde-service.com/siteTemplate.php?lang=en&Organisme=mf19&Event=mint22&page=competitions.php&fbclid=IwAR1YTAvqSDnYlDgrEFWYXUq_iATz-ZuyczUWbEd_XTrFIychrLdpU9Dpjo8&fs=e&s=cl

 


                                                                                Fra turneringa


 OF 45, Brian Boru FC, fra Dublin 42

 OF mot Njård 1, takker for kampen

 Nøtterøy Cup ble arrangert av Bygdø Fekteklubb den 7 mai 2022

Postet av Oslo Fekteklub den 9. Mai 2022

Bygdø Fekteklubb arrangerte det siste stevnet i Ungdomsserien i stedet for Nøtterøy Fekteklubb. Konkurransen var den 4de og siste i Ungdomsserien sesongen 2021- 2022.

Serien skal være uhøytidelig, men også gi spennende opplevelser og fungere som en introduksjon for deltakelse i større nasjonale og nordiske konkurranser. Den er åpen for fektere fra hele landet, men gjennomføres som fire regionale konkurranser i fire ulike klubber på Østlandet hver sesong.

OF stilte med litt få fektere denne gangen, men vi håper på bedre oppslutning fra høsten av. Tinius Jacobsen, August Haugland, Johannes Øistad, Conrad Danielsen og Ivo V. Deledda deltok. Vi gratulerer spesielt Conrad Danielsen som vant U15, og Johannes Øistad som kom på 3dje plass. Vi gratulerer Johannes Øistad med sammenlagtseieren etter 4 konkurranser i U15. 

 For mer informasjon, resultater ol. sjekk Norges fekteforbund sin hjemmeside;

https://www.fekting.no/blog/post/186219/flott-avslutning-pa-ungdomsserien-202122-i-bydohus?ispage=true

                          Vahab Fatuella fekter mot Conrad danielsen til høyre i kvart finalen

                         OF trener Denis Potapenko følger nøye med på hvordan OF fekterne, Johannes til venstre og                                      Conrad til høyre fekter i semifinalene i U15.

 Denis leksjonerer Conrad i pausen i semifinalen.